• Gegarandeerd een scherpe prijs!
  • Laagste prijsgarantie in Eindhoven
  • No cure = no pay
  • Binnenlopen zonder afspraak

iPhone 5S

Scherm
Accu & opladen
Camera's
Knoppen
Moederbord
Microfoon & geluid
Behuizing
Software – Waterschade

MyGSM garanties

Laagste prijsgarantie in Eindhoven
No cure no pay garantie
Gegarandeerd een scherpe prijs!
Binnenlopen zonder afspraak
Maak een afspraak

Attentie: Vaak vallen de reparaties ook onder inboedelverzekering en/of inboedelverzekeringen. Heeft u hier vragen over dan kunt u ons contacteren of de verzekeringsmaatschappij.

Onderzoek (Gratis):
Welkom bij MyGSM, waar we begrijpen hoe belangrijk het is om snel en effectief problemen met je mobiele telefoon op te lossen. Wij bieden een gratis onderzoeksservice aan voor al onze klanten, zodat je snel en nauwkeurig inzicht kunt krijgen in de aard van het probleem dat jouw apparaat ondervindt.

Ons ervaren team van technici staat klaar om jouw telefoon grondig te onderzoeken en een diagnose te stellen, zonder enige kosten voor jou. Of het nu gaat om een gebarsten scherm, batterijproblemen, softwarefouten of andere kwesties, we zijn hier om je te helpen.

Na het onderzoek ontvang je een volledig rapport over de staat van jouw telefoon, samen met een duidelijke uitleg van eventuele problemen die zijn geïdentificeerd. Op basis hiervan stellen we graag een op maat gemaakt reparatieplan op, indien nodig, waarbij we altijd streven naar transparante prijzen en uitstekende service.

Bij MyGSM geloven we in eerlijkheid, kwaliteit en klanttevredenheid. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken voor jouw gratis onderzoek, en laat ons jouw mobiele telefoon weer in topconditie brengen!

Scherm

Laat je niet belemmeren door gebarsten schermen of defecte displays. Onze deskundige reparatieservice staat klaar om je apparaten weer tot leven te brengen. Of het nu gaat om smartphones, tablets, laptops of andere elektronische apparaten, wij zorgen voor snelle en betrouwbare reparaties, zodat je snel weer aan de slag kunt.

Bij ons krijg je niet alleen hoogwaardige reparaties, maar ook gemoedsrust. We bieden een royale garantie van 6 maanden op al onze scherm- en displayreparaties. Dat betekent dat je met vertrouwen kunt terugkeren, wetende dat we achter onze service staan en jouw tevredenheid onze topprioriteit is.

Neem contact op
Soort reparatie
Duur
Prijs
Touchscreen + LCD KOPIE Werkend LCD
Laagste prijs
Touchscreen + LCD KOPIE Gebroken LCD
Laagste prijs
Touchscreen + LCD OEM Werkend LCD
45 minuten
Laagste prijs
Touchscreen + LCD OEM Gebroken LCD
45 minuten
Laagste prijs
Accu & opladen

Heeft uw apparaat moeite met opladen of lijkt de batterij snel leeg te lopen? Bij ons bent u aan het juiste adres voor professionele accureparaties en oplaadservices. Of het nu gaat om een smartphone, tablet, laptop of ander elektronisch apparaat, onze deskundige technici staan klaar om uw accuproblemen aan te pakken. We bieden snelle en betrouwbare diensten, zodat u snel weer kunt genieten van een volledig opgeladen apparaat. Neem vandaag nog contact met ons op voor een diagnose en reparatie van uw accu.

Neem contact op
Soort reparatie
Duur
Prijs
Laadconnector/Lightning Dockconnector
60 minuten
Laagste prijs
Accu/Batterij
60 minuten
Laagste prijs
Camera's

Autofocus, lens of camera stuk/defect? Geen zorgen, wij kunnen het voor u herstellen. Ontdek alles over hoogwaardige camera reparaties voor je telefoon – van lens tot sensor, wij herstellen je telefooncamera met precisie en zorg.

Neem contact op
Soort reparatie
Duur
Prijs
Front Camera + Sensor
60 minuten
Laagste prijs
Back Camera
60 minuten
Laagste prijs
Backcover herstellen
60 minuten
Laagste prijs
Knoppen

Repareer nu de knoppen van je telefoon! Bij MyGSM begrijpen we hoe belangrijk het is om een goed werkende mobiele telefoon te hebben. Daarom bieden we snelle en betrouwbare reparatieservices voor alle soorten knoppen op je telefoon. Onze deskundige technici staan klaar om het probleem snel te identificeren en op te lossen, zodat je weer zonder problemen kunt bellen, berichten versturen en navigeren. Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak en herstel het gemak van je telefoon!

Neem contact op
Soort reparatie
Duur
Prijs
Homeknop
60 minuten
Laagste prijs
Aan/Uit/Powerknop
60 minuten
Laagste prijs
Volumeknoppen
60 minuten
Laagste prijs
Trilfunctie
60 minuten
Laagste prijs
Moederbord

Heeft je mobiele telefoon last van moederbordproblemen? Bij MyGSM hebben we de expertise en ervaring om je telefoon weer snel en efficiënt te repareren, zodat je weer zonder zorgen kunt genieten van je apparaat.

Onze gespecialiseerde technici begrijpen hoe belangrijk een goed functionerend moederbord is voor de prestaties van je mobiele telefoon. Of het nu gaat om problemen met de batterij, oplaadpoort, schermweergave of andere hardware- of softwaregerelateerde kwesties, we hebben de kennis en tools om het probleem op te lossen.

Bij MyGSM streven we naar maximale klanttevredenheid. Daarom bieden we snelle doorlooptijden, transparante prijzen en een garantie op al onze reparaties. We begrijpen dat je niet lang zonder je telefoon wilt zitten, daarom zorgen we voor een vlotte en zorgvuldige reparatie, zodat je snel weer verbonden bent met de wereld om je heen.

Waarom kiezen voor MyGSM? Omdat we niet alleen je telefoon repareren, maar ook een persoonlijke en professionele service bieden. Ons toegewijde team staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden en je te begeleiden door het reparatieproces, zodat je met vertrouwen je telefoon aan ons kunt toevertrouwen.

Dus als je mobiele telefoon moederbordproblemen heeft, zet dan de eerste stap naar een oplossing en neem contact op met MyGSM. We staan klaar om je te helpen en je telefoon weer als nieuw te laten functioneren.

Neem contact op
Soort reparatie
Duur
Prijs
Netwerk Probleem
1-3 werkdagen
Laagste prijs
Wifi Probleem
1-3 werkdagen
Laagste prijs
Bluetooth/GPS Probleem
1-3 werkdagen
Laagste prijs
Ander Moederbord Probleem
1-3 werkdagen
Laagste prijs
Microfoon & geluid

Verbeter de klank van jouw geluid met onze professionele microfoon- en geluidsreparatiediensten. Ontdek hoe wij jouw apparatuur weer laten klinken als nieuw. Betrouwbaar, snel en deskundig.

Neem contact op
Soort reparatie
Duur
Prijs
Luidspreker
60 minuten
Laagste prijs
Oorspeaker
60 minuten
Laagste prijs
Microfoon
60 minuten
Laagste prijs
Hoofdtelefoon/AUX Aansluiting
60 minuten
Laagste prijs
Behuizing

Welkom bij MyGSM, jouw specialist in het repareren van telefoonbehuizingen. Is de behuizing van je telefoon beschadigd door een val, stoot of gewoon dagelijks gebruik? Geen zorgen, wij hebben de oplossing om je telefoon weer in topconditie te brengen.

Onze ervaren technici zijn gespecialiseerd in het herstellen van beschadigde telefoonbehuizingen, of het nu gaat om krassen, deuken, scheuren, barsten of andere vormen van schade. We begrijpen hoe belangrijk het is dat je telefoon er niet alleen goed uitziet, maar ook goed beschermd is tegen verdere schade.

Bij MyGSM streven we naar kwaliteit en vakmanschap bij elke reparatie. We gebruiken alleen hoogwaardige materialen en geavanceerde technieken om ervoor te zorgen dat je telefoonbehuizing er weer als nieuw uitziet. Bovendien bieden we een snelle doorlooptijd en een eerlijke prijs, zodat je snel weer kunt genieten van een telefoon die er geweldig uitziet en perfect werkt.

Waarom kiezen voor MyGSM? Omdat we niet alleen telefoonbehuizingen repareren, maar ook streven naar jouw tevredenheid. Ons vriendelijke en professionele team staat altijd klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden. We begrijpen dat je telefoon een essentieel onderdeel van je leven is, en daarom doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat je snel weer kunt genieten van een onberispelijke telefoonbehuizing.

Dus als je telefoonbehuizing beschadigd is, neem dan vandaag nog contact op met MyGSM voor een professionele en betrouwbare reparatie. We staan klaar om je te helpen en je telefoon weer als nieuw te laten stralen.

Neem contact op
Soort reparatie
Duur
Prijs
Behuizing – Back-cover – Achterkant vervangen
60 minuten
Laagste prijs
Software – Waterschade

Red je telefoon: Repareer nu Software- en Waterschade:
Je mobiele telefoon is essentieel in je dagelijks leven, maar softwareproblemen en waterschade kunnen het gebruik ervan ernstig belemmeren. Gelukkig staat MyGSM klaar om je te helpen deze problemen snel en effectief op te lossen.

Onze deskundige technici zijn ervaren in het opsporen en repareren van softwareproblemen, of het nu gaat om traagheid, vastlopers of andere ongemakken. We begrijpen hoe belangrijk het is dat je telefoon soepel werkt, en we zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je snel weer kunt genieten van optimale prestaties.

Waterschade kan een angstaanjagende ervaring zijn, maar het betekent niet noodzakelijk het einde van je telefoon. Onze specialisten beschikken over geavanceerde technologie en expertise om je telefoon te herstellen na blootstelling aan vocht. Van het drogen van interne componenten tot het vervangen van beschadigde onderdelen, we zullen er alles aan doen om je geliefde apparaat te redden.

Wacht niet tot het te laat is; laat ons je helpen om je telefoon te redden van softwareproblemen en waterschade. Neem vandaag nog contact met ons op voor een diagnose en reparatie van je telefoon, en herstel de functionaliteit die je nodig hebt in je dagelijks leven.

Neem contact op
Soort reparatie
Duur
Prijs
Software
30 - 60 minuten
Laagste prijs
Waterschade behandeling
1 – 2 werkdagen
Laagste prijs

iPhone 5S reparatie Eindhoven

Gaat je batterij ineens erg snel leeg of heb je, je iPhone (in het water) laten vallen? Welke oorzaak het ook is, als je telefoon het niet meer goed doet is dat erg vervelend. Gelukkig kun je bij My GSM in Eindhoven je iPhone 5S snel en eenvoudig laten repareren. Wij hebben door onze 20 jaar lange ervaring enorm veel reparaties uitgevoerd in Eindhoven. Van scherm reparaties tot complete vervanging van het moederbord, niets is voor ons te gek.

Je kunt via het contactformulier, telefoon of WhatsApp direct een prijsopgave doen en een afspraak maken. Wil je toch liever meteen even langskomen? Ook dat is geen probleem, je kunt bij ons binnenlopen zonder afspraak in Eindhoven en in veel gevallen kunnen wij je iPhone 5S direct al repareren en is deze klaar terwijl je wacht.

Laat je iPhone 5S maken bij My GSM in Eindhoven

Naast onze snelle service kun je ook een uitstekende kwaliteit verwachten. Onze vakkundig reparateurs bekijken iedere iPhone grondig en gaan vervolgens zeer zorgvuldig te werk. Ons team is gespecialiseerd in alle reparaties en wij maken daarnaast gebruik van de hoogste kwaliteit onderdelen.

Aan een uitstekende reparatie service hoeft niet altijd een hoog prijskaartje te hangen, want bij My GSM in Eindhoven hanteren wij de laagste prijsgarantie. Dat betekend dat wij de laagste prijs garanderen op onze reparatie in vergelijking met andere telefoon reparateurs in Eindhoven, maar wel tegen dezelfde voorwaarde.

Toestel verkopen

Wil je jouw oude telefoon aan ons verkopen? Gebruik dan het formulier op deze pagina. Wij bieden altijd de dagwaarde voor de telefoons en zo krijg je altijd een eerlijk prijs voor je oude smartphone of tablet.

Afspraak maken

Plan je een afspraak in, dan weet je dat je in de meeste gevallen binnen 30 minuten weer buiten staat. Je kunt ons bellen, Appen of mailen. Plan je van te voren een afspraak in? Dan heb je voorrang op klanten zonder afspraak.