• Gegarandeerd een scherpe prijs!
 • Laagste prijsgarantie in Eindhoven
 • No cure = no pay
 • Binnenlopen zonder afspraak

Techneuten met ervaring

Vandaag de dag kunnen er geen zaken worden gedaan zonder een telefoon. Daarom kan het vervelend zijn als de bedrijfstelefoon uitvalt. Idealiter wil je een contactpersoon en een smartphonereparatiebedrijf waar jij en je medewerkers terecht kunnen als de telefoon uitvalt. My GSM is een betrouwbare partner die jouw smartphone reparaties kan uitbesteden. Veel bedrijven in de regio hebben overeenkomsten met ons gesloten. Wanneer iPhone, Samsung, Sony of andere merken mobiele telefoons defect raken, zullen werknemers en werkgevers ons vragen deze te repareren. Reparaties kunnen onder bepaalde voorwaarden worden uitgevoerd.

Reparatie voor jouw bedrijf?

  Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

  Verschillende soorten reparaties

  Voorzie je als bedrijf jouw medewerkers van tablets of bedrijfstelefoons? Of is je eigen smartphone kapot? Bij My GSM repareren we niet alleen smartphones en tablets, maar ook computers en laptops! Je kunt bij ons terecht voor reparaties van diverse merken, zoals: Apple, Samsung, HTC, Sony, HP, ASUS, ACER, Packard Bell, en nog veel meer. Tot slot kunnen wij ook beschadigde apparatuur, laptops, computers, smartphones en tablets bij je thuis of op de zaak ophalen en na reparatie terugbrengen. Bel of mail ons voor meer informatie.

  Business

  Tablet reparatie voor bedrijven

  Nu hebben veel medewerkers naast bedrijfstelefoons ook bedrijfs-iPads of Samsung-tablets. Soms komt het voor dat het apparaat valt of dat het scherm kapot gaat door een ongeluk. Met verschillende bedrijven in de buurt hebben we afspraken gemaakt om alle beschadigde apparaten te repareren. In veel gevallen kunnen er account reparaties worden uitgevoerd.

  Op alle reparaties als zakelijke klant ontvangt je 6 maanden garantie en een factuur voor de administratie en BTW-teruggave.

  Business